Op verzoek van cursisten

Yes! Ik heb meer dan voldoende inspiratie voor weer een nieuwe terugkomdag! In deze bijzondere tijd zijn er veel veranderingen. We zijn weer een jaar verder. Nieuwe inzichten rijker en dat vraagt om delen!!! Nieuwsgierig? Kom naar de terugkomdag.

Zit de dag van jouw voorkeur en niet bij, geef dan aan waar jouw voorkeur naar uit gaat, wie weet lukt het die dag te vullen.

Homeopathie inzetten bij EHBO; de terugkomdag

 

De tijden zijn aan het veranderen. Voor iedereen is dat voelbaar en eigenlijk ook zichtbaar. In de praktijk merk ik dat de vragen over homeopathie en het toepassen veranderen. Kinderen zijn steeds gevoeliger en mogen op een andere wijze benaderd worden. Veel cursisten hebben de basiscursus “Homeopathie inzetten bij EHBO” gevolgd omdat ze jonge kinderen hebben. Ik krijg vaak van jullie terug hoe veel de EHBO box van toepassing is. Fijn!
Tegelijk krijg ik ook vaak de vraag om toch te kijken naar meer mogelijkheden. En dat maakt dat het nu tijd is voor die verdieping!
Anno 2022 is ieder van ons weer een stap verder in zijn/haar ontwikkeling. Dat vraagt om delen met elkaar en ook nieuwe mogelijkheden onderzoeken. Het afgelopen half jaar werk ik in de praktijk weer met nieuwe inzichten. Inzichten die ieder van jullie ook kan toepassen. Dat is precies wat ik tijdens het terugkom moment met jullie wil delen.
Ik ga met jullie dieper in op het voelende stuk, het energetisch veld zoals we dat vanuit de basiscursus hebben opgestart, diepen we nu verder uit. Uiteraard maken we het specifiek op homeopathie, de EHBO box en komt wederom het stuk doseren aan bod.
Ben je nieuwsgierig geworden? Geef je dan snel op. Dan gaan we aan de slag.

Kosten € 35,-

Min. aantal deelnemer: 2
Max. aantal deelnemers: 4

Locatie: Couperuslaan 8, Roosendaal

Mochten er vragen zijn, neem contact met mij op.

Data 2022:

dinsdag avond 24 mei 19.30 – 22.00 uur
of
dinsdag avond 31 mei 19.30 – 22.00 uur
of
dinsdag ochtend 7 juni 9.30 – 12.00 uur
of
donderdagavond 23 juni 19.30 – 22.00 uur
of
dinsdag avond 28 juni 19.30 – 22.00 uur

1 moment is voldoende om te volgen…..

Locatie: Couperuslaan 8, Roosendaal

Aanmeldformulier terugkomdag Homeopathie inzetten bij EHBO

Aanmelding voor

Privacyverklaring

Bekijk hier de privacyverklaring van Kracht in Gezondheid