Terugkomdag basiscursus (EHBO)
Voelen = weten. Vertrouw op je lichaam

De nieuwe tijd is aangebroken en vertrouwen op je gevoel, intuïtie en weten is een stap die ik graag met je maak. Daar gaan we mee verder in deze bijeenkomst. Verdiepen in het voelen en hoe we daarop kunnen vertrouwen en vanuit vertrouwen mee kunnen werken.
Zit de geschikte ochtend of avond er niet bij? Mail mij gerust en vraag naar de mogelijkheden.

Voelen en daarbij vertrouwen op je lichaamswezen, hoe doe je dat?


In 2020 is er wereldwijd een stroomversnelling ontstaan. Ongeacht wanneer je werd meegenomen door deze stroom, is het waardevol wat er in jezelf aan het gebeuren is. Ieder komt op het punt dat hij of zij meer wil weten over het voelende stuk. Zo ben ik ook hiermee in aanraking gekomen.
Vanaf 2022 werd mij steeds duidelijker hoe ik dat voelende stuk altijd al gebruikte, maar daar nooit bewust van ben geweest. Bewustzijn is namelijk een stuk wat zich aandient als het er tijd voor is. En bij mij was dat in het voorjaar van 2022. Ik heb in dat voorjaar samen met de oud cursisten van de EHBO cursus op 5 verschillende momenten geoefend met voelen. Voelen bij jezelf, voelen bij de ander, voelen hoe je het veld ervaart waar we allemaal onderdeel van zijn. Ongekend dat ik op deze 5 verschillende bijeenkomsten, met steeds andere mensen, toch iedere keer hetzelfde resultaat ervaarde. Prachtig!
Voelen is dus echt heel makkelijk…… wanneer je er bewust van bent.
Nou en dat is iets waar ik iedereen heel graag bij help.
Dus werd dit een onderdeel van de basiscursus homeopathie en gezondheid (de voormalige EHBO cursus).
In april 2023 kwam ik in de verdieping terecht van dit voelen. Er is een naam voor het voelen: Het lichaamswezen. En tegelijk werd mij ook duidelijk hoe dit lichaamswezen gestuurd wordt. Dat was super interessant. Hoe de sterren en planeten van dit universum een rol spelen in ons voelende stuk. Ik heb daar in verdiepings cursus uitleg over gegeven en ieder was enthousiast. Het wordt steeds meer tastbaar hoe het lichaamswezen werkt en hoe ik ermee kan communiceren. Dat leer ik jou ook graag!
Nieuwsgierig? Kom een bijeenkomst volgen en stel gelijk ook al je vragen die je hebt nav de cursus en de EHBO box.

De inhoud van de bijeenkomst:
Een deel zal theorie zijn over de wezensdelen zoals Rudolf Steiner deze ooit beschreven heeft. Vervolgens maak ik gebruik van het boek dat Guurtje Kieft heeft geschreven specifiek over het lichaamswezen. En vervolgens gaan we kijken naar de opbouw van het universum, de sterren en planeten. Aan het einde van deze avond (of ochtend) ben je helemaal zen met je eigen lichaamswezen! En heb je weer mogelijkheden om zelf verder te groeien.

Locatie:
Couperuslaan 8, Roosendaal

Kosten:
€35,-

Duur: het volgen van 1 dag is voldoende
2,5 uur

Aantal deelnemers:
6

Mochten er vragen zijn, neem contact met mij op.

Maandag avond 18 september 2023

Aanvang: 19.30 uur
Afronding: 22.00 uur

Woensdag ochtend 29 november 2023

Aanvang: 9.15 uur
Afronding: 11.45 uur

Data bijeenkomst 2023

Is de dag of tijd niet passend voor jou. Mail me gerust voor andere momenten.
Indien gewenst geef ik de bijeenkomst ook op locatie.

Aanmeldformulier cursus "terugkomdag"

aanmelden voor cursus:

Privacyverklaring

Bekijk hier de privacyverklaring van Kracht in Gezondheid