Wat kan homeopathie voor jou betekenen?

Lees de ervaringen van verschillende mensen bij Kracht in Gezondheid. Heb je vragen of wil je graag meer informatie, neem contact met mij op.

 

Migraine


Vanaf mijn 6e jaar had ik migraine. Mijn moeder heeft iedere arts gezien en er zijn allerlei scans gemaakt. Niemand kon iets vinden. Leer er maar mee te leven. Op 19 jarige leeftijd had ik iedere 2 weken een aanval: In bed liggen, overgeven, slapen en de volgende dag slap.

Mijn moeder nam er geen genoegen mee en vond een klassiek homeopaat. Ik ging naar het consult en dacht: baat het niet, schaadt het niet!  Ik geloofde er eerlijk gezegd helemaal niet in. Maar……. na 1 consult waarbij ik het juiste middel heb gekregen was de migraine weg! Helemaal weg!

Inmiddels ben ik 36 en heb in de afgelopen jaren nog wel eens hoofdpijn gehad, maar niet meer zo heftig als vroeger. En vaak kom ik er dan achter dat ik mezelf tekort doe en maak ik een nieuwe afspraak met de homeopaat.

Persoonlijke ontwikkeling

Het is fijn om te merken wat een homeopathisch middel doet en te weten wat het kan doen. Ik was hier zelf nog helemaal niet mee bekend maar daar heeft Katja verandering in gebracht. Dat een homeopathisch middel je op zoveel verschillende vlakken kan helpen vind ik echt heel fijn. Kracht in Gezondheid geeft mij echt kracht in mijn eigen gezondheid en daarbij staat Katja altijd voor mij klaar. Zelf heb ik nu ervaren dat door bijvoorbeeld de EHBO cursus ik nu middelen zelf kan inzetten wanneer dit nodig is. Door de duidelijke uitleg in de cursus en het naslagwerk wat je mee naar huis krijgt kon ik meteen aan de slag en nog steeds pak ik hier regelmatig naar en kan ik zelf veel oplossen. Door de 1 op 1 consulten met Katja kom ik zelf ook steeds een stapje verder in mijn eigen biografie en constitutie. Door onze gesprekken en een terugblik op mijn eigen biografie en waar ik tegenaan loop / de klachten die ik heb is Katja gaan kijken wat hierin nodig is. En dit heeft er voor gezorgd dat ik steeds een stapje verder kom wat me al heel veel heeft gebracht. Soms heb ik het niet in de gaten, soms is het iets groots en soms is het iets kleins maar als ik dan vervolgens terug kijk is het iedere keer weer verrassend wat het heeft gedaan.

Griep

Tijdens de griep fantastische begeleiding gehad. Door verschillende middelen in te nemen geen antibiotica nodig gehad! Super! Dank je wel, Katja

EHBO Doos

Op 30 jarige leeftijd ben ik naar Nepal afgereisd. Het was mijn droom om Mount Everest van dichtbij te bekijken. Van mijn homeopaat had ik een doos met EHBO middelen meegekregen. Evenals en boekje waarin stond omschreven welk middel wanneer van toepassing was.
Daar ging ik, gestaag klimmend van 2800 meter naar 3400 meter en vervolgens naar 4000 meter. En daar begon het. De eerste tekenen van hoogte ziekte: Hoofdpijn. Na onderzoek in EHBO boekje vond ik een geschikt middel. En verrek, de hoofdpijn zakte gelijk.
Na een rustdag kon ik verder. Uiteindelijk ben ik niet hoger gekomen dan 4800 meter. Dat was voor mij het einde van mijn tocht en moest ik alsnog omdraaien en afdalen.
Maar ik heb toch een aantal meters meer kunnen maken dankzij de homeopathie.

Daarnaast had ik in Nepal verkeerd vlees gegeten. Direct na het eten voelde ik het al aankomen. Ik had een date met de wc…… Tja….. het was overduidelijk dat vlees de boosdoener was. Dus ik weer op zoek in mijn boekje.
EN ja, ook daar was een hele duidelijke aanwijzing voor een middel. Na het volgende toiletbezoek dacht ik, dit wordt niks. Ik heb het middel ingenomen en het toilet heb ik verder met rust kunnen laten. Bijna wonderbaarlijk vond ik het.

Bovenstaande ervaringen waren voor mij de reden om mijzelf helemaal te verdiepen in het vak homeopathie. Bij terugkomst vertelde ik mijn ervaringen aan mijn eigen homeopaat en die zei direct: “Je hebt er gevoel voor. Misschien moet je eens nadenken over het volgen van de opleiding tot klassiek homeopaat!”

Jouw eigen ervaringen delen

Wil je graag jouw eigen ervaringen bij Kracht in Gezondheid delen, vul dan onderstaand formulier in en je reactie wordt op de website geplaatst.