Op verzoek van cursisten

Is de vraag gekomen om meer te weten over homeopathie. Na het volgen van de basiscursus is het nu mogelijk om je te verdiepen en onderdompelen in dit bijzondere vak!

Verdieping in de homeopathie en de mens erachter.


In 2022 heb ik met 5 cursisten een try out gedaan van 3 bijeenkomsten waarbij we de diepte ingingen met een aantal homeopatische middelen. Naast de middelen hebben we gesprekken gevoerd over de betekenis van deze middelen en wat de waarde is op dit moment in de samenleving van deze middelen. Enorme diepgang, vreugde en plezier hebben we ervaren. Het werd mij duidelijk, dit mag a;s verkorte opleiding ieder jaar weggezet worden.
Inmiddels is duidelijk dat 6 bijeenkomsten je een houvast geeft waarvandaan je zelf weer verder kunt kijken. Ieder kan in zijn eigen vakgebied deze middelen toepassen op energetische wijze. Uiteraard is de kennis van de basiscursus: “Homeopathie inzetten bij EHBO” een vereiste om deze instap te maken.

Opzet cursus:
We bespreken per bijeenkomst ongeveer 7 homeopathische middelen. In tegenstelling tot de EHBO cursus, is het de bedoeling dat je deze middelen vooraf bestudeerd. Dat maakt dat de gesprekken en de verdieping ontstaat omdat we met dit middel de hedendaagse cultuur begrijpen en uitdiepen. Uiteraard wordt daar ook de visie van Rudolf Steiner bij besproken evenals de boeken over Anastasia. De duur van 3 uur, blijkt meer dan voldoende te zijn. Dan ben je verzadigd en kun je de opgedane kennis direct toepassen.

Aanschaf boeken:
Voor deze verdieping vraag ik je de boeken van Vassilis Ghegas aan te schaffen. Hierbij een richtprijs voor deze boeken: €225,-

Kosten voor 6 bijeenkomsten:
€300,-, inclusief thee en versnapering, excl de boeken van Ghegas.

Min. aantal deelnemer: 3
Max. aantal deelnemers: 6

Locatie:
Couperuslaan 8, Roosendaal

Mochten er vragen zijn, neem contact met mij op.

Data 2023:
Maandag ochtend

23 januari
27 februari
27 maart
17 april
22 mei
26 juni
Aanvang: 10.00 uur
Afsluiting: 13.00 uur

Locatie: Couperuslaan 8, Roosendaal

Aanmeldformulier terugkomdag Homeopathie inzetten bij EHBO

Aanmelding voor

Privacyverklaring

Bekijk hier de privacyverklaring van Kracht in Gezondheid