Samenwerkingen

Een mens heeft meerdere invalshoeken nodig om “heel” te zijn of te worden. Samen sta je sterker, waardoor ik trots mag zeggen dat ik met verschillende mensen en bedrijven samen naar jou kan kijken. 

Heel Fijn

Marga Brusselers

Marga en ik delen de passie voor het gedachtegoed van Rudolf Steiner. Dit is voor ons een leidraad om met elkaar de mens centraal te zetten en te onderzoeken vanuit wie de mens ondersteuning nodig heeft. Het is een samensmelten van gevoel, idee en kennis, waarbij in de cursus biografie deze samenwerking volledig tot zijn recht komt.
Bovendien is het gedachtegoed van Steiner een perfecte combinatie als het gaat om voeding en homeopathie. Menig patiënt van Marga en mij heeft dit al positief ondervonden.

Fytaal

Fytaal Roosendaal

Vanaf januari 2018, heb ik een pratijkruimte op woensdag in de even weken. Tussen 9.00 en 12.00 uur ben ik aanwezig. Hierbij is alle ruimte voor de vragen die er zijn omtrent mijn praktijk, werkwijze en hulp die ik kan bieden. Voor patiënten van Fytaal is het ook mogelijk om buiten deze tijden om een afspraak te maken op de locatie van Fytaal.

Orthomedic

Roosendaal

Mijn werk als fysiotherapeut voer ik met veel plezier uit bij Orthomedic in Roosendaal aan de Ettingstraat.

Voor het maken van een afspraak bel:

0165-567525

Kraamzorg Tamara

Tamara Dockx-Prins

Door het volgen van de cursus “Homeopathie inzetten bij EHBO” is Tamara met mij in aanraking gekomen. Er zijn veel zwangere vrouwen die graag op een natuurlijke manier bevallen en ook in de kraamweek graag gehoord worden in hun fysieke en mentale strubbelingen. Door de nauwe samenwerking kan Tamara de kraamvrouw ondersteunen met homeopatische middelen.

Praktijk Osteopathie Wouw

Hans van Leeuwen

Osteopathie kijkt verder dan de fysiotherapeut. Hans is zeer kundig in het het menselijk lichaam. Waarbij wij elkaar aanvullen op osteopatisch, fysiotherapeutisch én homeopatisch vlak. De combinatie maakt dat de mens in zijn geheel geholpen wordt en via deze kennis op de juiste plek komt met zijn klachten.

Charlotte van der Veen

Charlotte van der Veen

TIjdens mijn vakantie is Charlotte mijn waarneemster. Zij heeft dezelfde opleiding gevolgd tot klassiek homeopaat met het gedachtegoed van Steiner als leidraad. Zeer kundig en gedetailleerd vervangt zij mij. Zodat ik met een gerust hart kan genieten van mijn vakantie.

U kunt haar bereiken op:

tel nr: 06 – 51 17 12 27

La Roseraie, chambre d'hotes

Menno en Ellen

Menno en ik gaan al jaren terug. Als fotograaf van het huwelijk van mijn zus en broer en uiteindelijk die van mijzelf heb ik hem goed leren kennen. Hij heeft de stoute schoenen aangestrokken en is nu samen met Ellen de eigenaar van La Roseraie. Een schitterende B&B nabij Dijon met een voortreffelijk (biologisch en vegetarisch) restaurant. Inmiddels is er de gelegenheid om de cursus ‘homeopathie inzetten bij EHBO’ hier te volgen. Maar voor er lekker tussenuit en even tot rust komen is deze plek een aanrader!

De Vlinderboom, bewuste kinderopvang

Patricia van DIjk

Patricia heeft vol enthousiasme de cursus ‘homeopathie inzetten bij EHBO’ gevolgd. Daarna is ze gestart met haar prachtige kinderopvang met als doel bewustzijn voor kinderen en ouders op het gebied van voeding, gezondheid en opvoeding. Een prachtige aanvulling op homeopathie waarbij het bewustzijn van gezondheid voorop staat. Een mooie samenwerking komt hier tot bloei.

Pure2eat

Karin Blook en Rianne Obbink

Karin en Rianne zijn gepassioneerd als het gaat om voeding en het leren voelen in je lijf wat voeding met je doet. En op het stuk leren voelen ontmoeten we elkaar. Samen gaan we de uitdaging aan meer mensen te laten voelen wat voeding met je doet en hoe je de uitdaging aan kan gaan meer bewustzijn bij je handelen te krijgen.