Samenwerkingen

Een mens heeft meerdere invalshoeken nodig om “heel” te zijn of te worden. Samen sta je sterker, waardoor ik trots mag zeggen dat ik met verschillende mensen en bedrijven samen naar jou kan kijken. Daarbij is ieder geïnspireerd door het mensbeeld vanuit de visie van Rudolf Steiner. Ieder op zijn “eigen wijze”. 

Heel Fijn

Marga Brusselers

Marga is van origine natuurvoedingskundige vanuit onze gezamelijke Steiner passie. Hierdoor weet ze als geen ander de kracht van voeding toe te passen op jou als individueel persoon. Daarnaast is ze bij machte om verder te kijken dan het gewone oog ziet, dit doet ze met quantum touch in haar eigen sausje. Dat maakt dat ze veel processen zichtbaar voor je maakt. Door de ondersteuning in voeding, de kracht van homeopathie en jouw eigen inzichten, hebben we een mooie drieluik.

oog van de storm

Voet en Fluweel, voetreflex

Petra van de Riet

Petra heeft bij mij de cursus “homeopathie inzetten bij EHBO” gevolgd. Tijdens de cursus ontdekten we dat we enorm op dezelfde wijze kijken tijdens onze behandelingen. Ook zij heeft de weg van Rudolf Steiner gecombineerd met oosterse en westerse geneeswijzen. Op de tafel liggend komen er altijd mooie inzichten! Het geeft ontspanning en helpt je op weg naar je volgende doel.

Bewust bij Kiki

Kiki van Vliet

Kiki werkt vanuit gevoel. En dat is haar zuivere kracht. Je kunt met je eigen levensvraag komen, waarop Kiki vanuit meerdere mogelijkheden je helpt om antwoord te vinden in de richting die je wilt gaan. Vanuit kindcoaching, zijn steeds meer volwassenen op haar pad gekomen. Dus beide zijn welkom.

Kraamzorg Tamara

Tamara Dockx-Prins

Door het volgen van de cursus “Homeopathie inzetten bij EHBO”en de aanvullende module van zwangerschap en bevalling is Tamara een mooie homeopatische kraamvrouw. Er zijn veel zwangere vrouwen die graag op een natuurlijke manier bevallen en ook in de kraamweek graag gehoord worden in hun fysieke en mentale strubbelingen. Door haar kennis kan Tamara de kraamvrouw ondersteunen met homeopatische middelen.

Mama Gwen, hypnobirthing

Gwen Kortland

Gwen heeft mij overtuigd van het heft in eigen hand nemen. Haar woorden hebben indruk gemaakt: “de maatschappij is erop gericht om je zwangerschap uit handen te geven, terwijl jij als mens het beste weet wat jij en je kind nodig hebben!”
Met deze woorden zorgt ze in een cursus dat jij vertrouwt op je eigen kracht en dat doe je met partner. In deze tijd de basis waarvandaan we mogen vertrekken!

Touched, babymassage Roosendaal

Dineke Breedveld

Dineke is gespecialiseerd in alles omtrent de geboorte. Zowel zwangerschapsmassage, als moeder en kind massage. Daarbij ontwikkelt ze steeds verder op het vlak van de “niet zichtbare wereld” en wat dat met het geboorteproces doet. Hoe je dit als moeder met je kind kunt verteren en veranderen. Daarbij werkt zij met quantum touch. Ze heeft zich in de homeopathie verdiept, niet alleen met de EHBO cursus, maar ook met de verrijking van de module zwangerschap, bevalling en post partum. Kortom; een natuurlijke weg om je zwangerschap te begeleiden en ook zeker na je bevalling te verbinden met je kind.

Samen op maat, gewichtsconsulent

Dieuwertje Kromdijk

Dieuwertje is een praktijk gestart om haar visie op de tijd waar we nu in leven te kunnen samenbrengen met de ontwikkeling van de mens. De verleiding is groot en hoe kun je deze verleiding weerstaan en waarom zou je het doen? Ze past haar programma aan op jouw hulpvraag. Mooi proces en heel heilzaam!

Pentasenang

Daphne en Joe

Daphne en Joe hebben een praktijk in persoonlijke ontwikkeling, zelfkennis en zelfrealisatie. Hierbij maken ze gebruik van handlezen.
Tijdens mijn ontmoeting met hen beide, bleek de connectie Rudolf Steiner te zijn. Ook zij werken vanuit zijn gedachtegoed en dat zorgt voor een verbinding op een level dat diep verweven zit mijn eigen zijn. Deze verbinding is compleet nadat zij cursus homeopathie inzetten bij EHBO hebben gevolgd.

oog van de storm

Het oog van de storm, paardencoaching

Mirella Kienhuis

Coachen met paarden geeft een andere dimensie aan voelen. De inspirerende wijze waarop Mirella mij persoonlijk heeft laten ervaren wat een paard kan doen met je gevoel en het inzicht wat daarbij hoort, maakt dat ik iedereen adviseer met haar een afspraak te maken om dit ook te ervaren. De combinatie van het paard en homeopathie maakt veel zichtbaar. 

Massage praktijk Standdaarbuiten

Monique Oosthoek

Monique is een gevoelsmens met magie in haar handen. Ze verdiept zich in de mens en kan dat uiten in haar massage. De natuur geneest en na de het volgen van de cursus “homeopathie inzetten bij EHBO” is ze nog meer overtuigd van de helende kracht in de mens. Fysiek contact zet het fysieke lichaam aan tot genezen. Homeopathie ondersteunt daarbij met eventuele klachten. ZO maakt Monique de meest mooie combinatie die er is. Zeker een afspraak waard!

De Vlinderboom, bewuste kinderopvang

Patricia van DIjk

Patricia heeft vol enthousiasme de cursus ‘homeopathie inzetten bij EHBO’ gevolgd. Daarna is ze gestart met haar prachtige kinderopvang met als doel bewustzijn voor kinderen en ouders op het gebied van voeding, gezondheid en opvoeding. Een prachtige aanvulling op homeopathie waarbij het bewustzijn van gezondheid voorop staat. Een mooie samenwerking komt hier tot bloei.

De Stam, bewust en natuurlijk onderwijs

Lidewij Lankers

Lidewij is vanuit passie een school gestart, waarbij zij haar tijd vooruit loopt. De ontwikkeling van het kind in de natuurlijke omgeving staat centraal. Waarbij zij vanuit haar intuitie en gevoel alle stappen doorloopt met de kennis van de organisatie die het vraagt om een school weg te zetten. Passie, enthousiasme en het kind centraal is de visie van deze school. Waarbij de kennis van homeopathie bekend is en ruim wordt toegepast indien nodig.