Samenwerkingen

Een mens heeft meerdere invalshoeken nodig om “heel” te zijn of te worden. Samen sta je sterker, waardoor ik trots mag zeggen dat ik met verschillende mensen en bedrijven samen naar jou kan kijken. Daarbij is ieder geïnspireerd door het mensbeeld vanuit de visie van Rudolf Steiner. Op ieder op zijn “eigen wijze”. 

Heel Fijn

Marga Brusselers

Marga en ik delen de passie voor het gedachtegoed van Rudolf Steiner. Dit is voor ons een leidraad om met elkaar de mens centraal te zetten en te onderzoeken vanuit wie de mens ondersteuning nodig heeft. Het is een samensmelten van gevoel, idee, kennis en vriendschap.
Bovendien is het gedachtegoed van Steiner een perfecte combinatie als het gaat om voeding en homeopathie. Menig patiënt van Marga en mij heeft dit al positief ondervonden.

oog van de storm

Het oog van de storm, coaching

Mirella Kienhuis

Coachen met paarden geeft een andere dimensie aan voelen. De inspirerende wijze waarop Mirella mij persoonlijk heeft laten ervaren wat een paard kan doen met je gevoel, maakt dat ik iedereen adviseer met haar een afspraak te maken om dit ook te ervaren. De combinatie van het paard en homeopathie maakt veel zichtbaar.

Studio Irma

Irma Meewisse

Irma is de stille kracht achter mijn prachtige website. Zij heeft het vermogen om te voelen wat jij als bedrijf wil wegzetten. Irma weet mijn gedachten om te zetten in beeld. Een aanrader voor ieder die een eigen bedrijf wil neerzetten.

Kraamzorg Tamara

Tamara Dockx-Prins

Door het volgen van de cursus “Homeopathie inzetten bij EHBO”en de aanvullende module van zwangerschap en bevalling is Tamara een mooie homeopatische kraamvrouw. Er zijn veel zwangere vrouwen die graag op een natuurlijke manier bevallen en ook in de kraamweek graag gehoord worden in hun fysieke en mentale strubbelingen. Door haar kennis kan Tamara de kraamvrouw ondersteunen met homeopatische middelen.

De Vlinderboom, bewuste kinderopvang

Patricia van DIjk

Patricia heeft vol enthousiasme de cursus ‘homeopathie inzetten bij EHBO’ gevolgd. Daarna is ze gestart met haar prachtige kinderopvang met als doel bewustzijn voor kinderen en ouders op het gebied van voeding, gezondheid en opvoeding. Een prachtige aanvulling op homeopathie waarbij het bewustzijn van gezondheid voorop staat. Een mooie samenwerking komt hier tot bloei.

La Roseraie, chambre d'hotes

Menno en Ellen

Menno en ik gaan al jaren terug. Als fotograaf van het huwelijk van mijn zus en broer en uiteindelijk die van mijzelf heb ik hem goed leren kennen. Hij heeft de stoute schoenen aangestrokken en is nu samen met Ellen de eigenaar van La Roseraie. Een schitterende B&B nabij Dijon met een voortreffelijk (biologisch en vegetarisch) restaurant. Inmiddels is er de gelegenheid om de cursus ‘homeopathie inzetten bij EHBO’ hier te volgen. Maar voor er lekker tussenuit en even tot rust komen is deze plek een aanrader!