Samenwerkingen

Een mens in ontwikkeling komt zijn eigen grenzen, trauma’s en ongemakken tegen. Wanneer je vastloopt is het heilzaam raad te vragen. Homeopathie is een oplossing. Maar zeker niet de enige. Vandaar dat ik samenwerk met verschillende andere natuurlijke geneeswijzes. Zodat jij als mens centraal staat met jouw vraag!

Pentasenang

Pentasenang

Daphne en Joe

Daphne en Joe hebben een praktijk in persoonlijke ontwikkeling, zelfkennis en zelfrealisatie. Hierbij maken ze gebruik van handlezen.
Tijdens mijn ontmoeting met hen beide, bleek de connectie tussen ons oa Rudolf Steiner te zijn. Ook zij werken vanuit zijn gedachtegoed en dat zorgt voor een verbinding op een level dat diep verweven zit met mijn eigen zijn. Daphne en ik geven samen de biografie cursus en volgt Daphne nu ook de opleiding tot homeopaat, waardoor de uitwisseling van onze kennis blijft groeien!

Rond en rond

Rond en Rond, Shiatsu

Corinne Maaten

Corinne kwam bij mij de basis cursus homeopathie en gezondheid volgen en daarmee is een enorme verbinding ontstaan. Corinne brengt de oosterse geneeswijze op een zeer liefdevolle en wijze manier dicht bij huis. Haar kennis over de kunsten van het menselijk lichaam zijn zeer groot, evenals haar ambitie om meer te weten. Zeker wanneer je te maken hebt met littekens op je lichaam is een bezoek aan haar de moeite waard. Maar ook voor borstproblemen, burn out, en andere fysieke en/of emotionele klachten is zij een waardevolle bron!

Bewust bij Kiki

Bewust bij Kiki

Kiki van Vliet

Kiki werkt vanuit gevoel. En dat is haar zuivere kracht. Je kunt met je eigen levensvraag komen, waarop Kiki vanuit meerdere mogelijkheden je helpt om antwoord te vinden in de richting die je wilt gaan. Vanuit kindcoaching, zijn steeds meer volwassenen op haar pad gekomen. Het veld waar we allemaal in leven functioneren wordt zichtbaar en voelbaar zodra je met haar in gesprek bent. Ze brengt verheldering op vlakken waar je het zelf niet zocht. Een verademing om uit je hoofd te komen en te voelen wat er nu echt toe doet! Zo simpel (lijkt het), maar zo waardevol en overstijgend.

Kraamzorg Tamara

Kraamzorg Tamara

Tamara Dockx-Prins

Door het volgen van de basis cursus “Homeopathie en Gezondheid”en de aanvullende module van zwangerschap en bevalling is Tamara een mooie homeopatische kraamvrouw. Er zijn veel zwangere vrouwen die graag op een natuurlijke manier bevallen en ook in de kraamweek graag gehoord worden in hun fysieke en mentale strubbelingen. Door haar kennis kan Tamara de kraamvrouw ondersteunen met homeopatische middelen.

MamaGwen

Mangata, hypnobirthing

Gwen Kortland

Gwen heeft mij overtuigd van het heft in eigen hand nemen. Haar woorden hebben indruk gemaakt: “de maatschappij is erop gericht om je zwangerschap uit handen te geven, terwijl jij als mens het beste weet wat jij en je kind nodig hebben!”
Met deze woorden zorgt ze in een cursus dat jij vertrouwt op je eigen kracht en dat doe je met partner. In deze tijd de basis waarvandaan we mogen vertrekken!
Daarnaast ontwikkelt haar praktijk steeds verder in het vrouwelijk zijn en ale trauma’s die daarbij horen. de moeite waard om eens door te nemen.

Touched!

Touched Roosendaal

Dineke Breedveld

Dineke is gespecialiseerd in alles omtrent de geboorte. Zowel zwangerschapsmassage, als moeder en kind massage. Daarbij ontwikkelt ze steeds verder op het vlak van de “niet zichtbare wereld” en wat dat met het geboorteproces doet. Denk hierbij aan geboorte in kaart en de visie van Anne Verwaal: hoe kun je als moeder je kind begrijpen nav je zwangerschap, bevalling en het gouden uur. Daarbij werkt zij met quantum touch. Ze heeft zich in de homeopathie verdiept, niet alleen met basis cursus, maar ook met de verrijking van de module zwangerschap, bevalling en post partum. Kortom; een natuurlijke weg om je zwangerschap te laten begeleiden en ook zeker na je bevalling te verbinden met je kind.

Het oog van de storm

Paardencoaching

Mirella Kienhuis

Coachen met paarden geeft een andere dimensie aan voelen. De inspirerende wijze waarop Mirella mij persoonlijk heeft laten ervaren wat een paard kan doen met je gevoel en het inzicht wat daarbij hoort, maakt dat ik iedereen adviseer met haar een afspraak te maken om dit ook te ervaren. De combinatie van het paard en homeopathie maakt veel zichtbaar. Daarnaast ontwikkelt Mirella op een steeds groter gebied om daarbij haar kunde toe te passen om mensen te helpen vanuit haar zuivere gevoel! En dat doet ze enorm liefdevol.

Massage praktijk

Monique Oosthoek

Monique is een gevoelsmens met magie in haar handen. Ze verdiept zich in de mens en kan dat uiten in haar massage. De natuur geneest en na de het volgen van de basis cursus “homeopathie en gezondheid” is ze nog meer overtuigd van de helende kracht in de mens. Fysiek contact zet het fysieke lichaam aan tot genezen. Homeopathie ondersteunt daarbij met eventuele klachten. Zo maakt Monique de meest mooie combinatie die er is. Zeker een afspraak waard!

Voet en fluweel

Voet en Fluweel, voetreflex

Petra van de Riet

Doordat Petra bij mij de basiscursus homeopathie en gezondheid heeft gevolgd ontdekten we dat we op dezelfde wijze kijken tijdens onze behandelingen. Ook zij heeft de weg van Rudolf Steiner gecombineerd met oosterse en westerse geneeswijzen. Op de tafel liggend komen er altijd mooie inzichten! Het geeft ontspanning en helpt je op weg naar je volgende doel. Vanuit haar voelende vermogens, kan ze beeld geven aan jouw struggle. Iedere keer een waardevolle ervaring, die zo veel verder gaat dat de behandeling.

Find your own way

De Kruidenvlinder

Monique van Gremberghe

Monique is het echte kruidenvrouwtje. Ze is bij machte de natuur dicht bij je te brengen, waardoor het voelt dat je weer terug in contact komt met jezelf. Ze is enorm veelzijdig en kan daardoor vanuit verschillende oogpunten met jou samen kijken naar ontwikkelingspunten. Haar uitgangspunt blijft altijd de natuur en dat is nu juist zo helend!

Zinvolle voeding

Zinvolle voeding

Corinne Maaten

De passie van Corinne is koken, maar dan wel voedend voor lichaam en geest. De werking van de organen en hoe je deze kunt ondersteunen is een gave die Corinne volledig beheerst. Leuke en zinvolle workshops, mega veel recepten (alleen daarvoor kun je al op de site kijken) en vooral veel gemoedelijke ontspanning! Dus wil je meer weten over hoe jezelf te voeden? Dan is de kijk van Corinne die komt vanuit het oosten een zeer interessante! 

Leefz met Lisa

Leefz met Lisa

Lisa Enderink

Wil je meer bewegen, maar weet je niet waar te beginnen? Zoek je een coach die niet gericht is op sport, maar luistert naar jouw vraag? Dan kun je met Lisa een heel eind op weg! Vanuit haar passie voor bewegen, haar talent om te coachen en luisteren naar de vraag, heeft zij haar bedrijf op zeer jonge leeftijd weggezet. Talentvol als ze is, is ze op zoek naar de juiste balans tussen bewegen en voeding, waarbij ze bewust de (jonge) vrouw als doelgroep heeft. Enthousiast helpt ze je op we. Waarbij haar kennis steeds verder gaat op genezen op natuurlijk wijze zoals ook zij geleerd heeft bij de basis cursus homeopathie en gezonheid.

Find your own way

Carmencita BD

Carmencita

Carmencita werkt vanuit Koedijk Noord Holland en heeft daar haar prachtige tuin liggen. Vanuit het bewustzijn van Rudolf Steiner neemt zij je mee in jouw verbindende taak tussen hemel en aarde via jouw tuin. Daarbij neemt ze je mee van de planeten tot de natuurwezens, maar vooral met 2 voeten op de aarde!

Zinvolle voeding

Joyfull birth en babies

Julia

Julia werkt als doula en homeopaat in de regio Weert. Vanuit haar liefde voor de natuurlijke geboorte heeft zij haar kennis opgebouwd en steeds verder uitgebreid. Zowel Anna Verwaal als Rudolf Steiner verweeft zij door haar werkwijze.

Leefz met Lisa

Provita

Suzanne en Jasper

Suzanne en Jasper hebben een eigen visie op gezondheid en willen zo veel mogelijk gebruik maken van de natuurlijke vormen die er zijn. Jou als mens centraal zetten en kijken wat jij nodig hebt. Hun scala is heel breed van osteopathie naar orthomoleculair, ademcoaching en nog veel meer. Ook homeopathie als ondersteuning is hun inmiddels bekend, hoe tof!