2019 is en was een zeer onstuimig jaar voor mij. Zowel privé als op werkgebied is er enorm veel gebeurd. Al die gebeurtenissen zijn er natuurlijk niet voor niets geweest. Uiteindelijk heeft het mij aan het denken gezet. Of beter gezegd, mijn lichaam heeft me aan het denken gezet……
Conclusie; als je de 40 bent gepasseerd dan hoef je niet meer je week te vullen met 20 verschillende dingen. Als student is dat normaal om jezelf te splitsen in verschillende gebieden en te onderzoeken wat jouw richting wordt.
Wanneer je getrouwd bent en moeder van 2 kinderen, dan mag je ook de keuze maken om 1 richting op te gaan.
Dus niet meer, docent, fysiotherapeut, klassenmoeder, kartrekker claudicationet en homeopaat zijn. Maar 1 richting.
En ja, daar stel ik mensen mee teleur. Dat maakt het soms extra lastig om bij mijn keuze te blijven. Maar tot nu toe lukt me dat goed.

Dus vanaf 1 januari 2020 ben ik alleen nog werkzaam als klassiek homeopaat!

Dat betekent op 23 december dat ik afscheid neem van het vak fysiotherapie. Natuurlijk neem ik de kennis die ik de afgelopen 10 jaar heb opgedaan mee, maar ik zal niet meer praktiserend fysiotherapeut zijn! En eerlijk, is eerlijk….. ik ben best een beetje opgelucht. Niet meer in de tijddruk leven van iedere 20 min een andere patiënt. Niet meer BSO regelen voor de kinderen. In de vakantie vrij kunnen plannen en andere tijden kiezen. Het geeft mij enorm veel rust!

Dus er start een nieuw avontuur! Dar maakt dat ik natuurlijk veel beter bereikbaar ben voor alle homeopatische vragen. Zo kan ik jullie ook in acute zaken helpen. En het brengt een nieuwe organisatie van mijn agenda met zich mee.
Hierbij de openingstijden van mijn praktijk voor het maken van afspraken en consulten:

Maandag: 9.00 – 12.00 telefonisch spreekuur, ruimte voor overleg of vragen over middel herhaling
Maandag: 12.30 – 15.00 consult afspraken
Dinsdag: 9.00 – 15.00 consult afspraken
Woensdag: 11.00 – 18.00 consult afspraken
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 9.00 – 12.00 om de week (even weken). Locatie: Fytaal, Langdonk 5.
Zaterdag: 10.00 – 16.00 iedere 1e zaterdag van de maand

Dus wees welkom, dan maken we er met elkaar een prachtig en rustig jaar van!