Lieve mensen die mijn pagina nu nog op facebook volgen.
Het afgelopen jaar is voor mij ook een jaar van veranderingen geweest. Op alle vlakken. Mijn praktijk heeft mogen groeien en bloeien. De cursussen die ik geef, heb ik mogen veranderen en aanpassen naar de tijd waar we in leven. Januari 2020 heb ik een keuze gemaakt om volledig mijn passie te volgen. En ik ben daar iedere dag dankbaar voor. Het brengt mij zo veel geluksmomenten, positieve gevoelens en dankbaarheid. Ik doe wat ik wil en waar ik blij van wordt, zonder voorwaarden van wie dan ook.
En dat is voor mij de weg naar de toekomst.
Afgelopen jaar heb ik voor de eerste keer ervaren dat mijn pagina op FB werd gecensureerd. Censuur op een medisch onderbouwt stuk, vol met test resultaten. Ik was hierdoor eigenlijk lamgeslagen. Ik hoorde wel dat dit gebeurde op FB, maar……. dan zou dat wel op stukken zijn die geen waarheid bevatten…. toch????
Niets is minder waar gebleken. Inmiddels is de censuur zo groot dat de geloofwaardigheid voor mij weg is. In deze uitspraak beperk ik mij nu alleen tot mijn vakgebied van de homeopathie.
Ik ervaar inmiddels al 8 jaar hoe krachtig en genezend het werk is dat ik doe. Met blijvend resultaat. Ik zie ook dat de weg die mensen gaan om van hun fysieke klachten af te komen (of hun mentale klachten) lang kan zijn. Maar waar een wil is, is een weg. De hap snap oplossing bestaat niet. Klachten die al jaren bestaan, hebben een dieperliggende oorzaak. Wanneer je de moed opbrengt om daar naar te kijken, dan kun je genezen!
En dat stuk wordt nu weggezet als fake news.
Dat gaat mij te ver.
Afgelopen zomer speelde de gedachte al door mijn hoofd om te stoppen met facebook. Uiteraard kwamen daar direct een heleboel maar…… vragen bij mij naar boven.
Inmiddels heb ik ontdekt dat FB geen meerwaarde brengt voor mij en mijn praktijk.
Het brengt verdeeldheid, discussie, wantrouwen en censuur mee.
Is dat de weg naar de toekomst?
Voor mij niet!
Gelukkig is er een heel sterk systeem dat “mond op mond” reclame heet. Afgelopen jaar heb ik zelfs de stempel “Katja uit de Kroeven” gekregen. Ik vond het een waanzinnig compliment! Een begrip is iets wat mensen vertrouwen geeft en dat is wat ik wil uitstralen.

Dus hoe nu verder?
Ik heb op mijn site op de home pagina onderaan een mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.
Via die weg wil ik graag met je communiceren over algemene zaken, nieuwtjes die ik wil delen. Mijn super goede webdesigner heeft voor mij al een kolom gemaakt om nieuwsberichten op te plaatsen ( nu mag ik nog leren hoe dat makkelijk kan…. doelstelling voor dit jaar…. )
Vind je het fijn om informatie via mij te ontvangen, dan vraag ik je in te schrijven voor de nieuwsbrief. De onderwerpen zijn uiteenlopend. Van cursusaanbod tot informatie over de werking van homeopathie. Maar ook de visie op de toekomst zal steeds meer aan bod komen.
Natuurlijk ben je ook persoonlijk, via mail of telefoon welkom om vragen te stellen. Graag zelfs. Want de toekomst gaat ons mensen weer bij elkaar brengen. Hoe, weet ik niet precies, maar van afstand gaan we weer naar dichtbij! In de breedste zin van het woord!

Ik neem nu de beslissing dat ik per 2 februari 2021 stop op FB.
Deze dag is een feestdag, genaamd; Maria Lichtmis. De donkere tijd die start bij 40 dagen voor Kerst met Sint Maarten op 11-11. Wordt op 2-2 afgesloten, als het 40 dagen na Kerst is. De dagen gaan dan lengen en op deze mooie dag brengen we het Licht dat we al die tijd binnen hebben gehad weer naar buiten.
We verbinden ons dan weer met de natuur en dat is de weg om te gaan!

Vandaag wens ik jullie een mooi 3 koningen dag! De dag van Mirre, Goud en Wierook.
Mirre staat voor ‘schatdrager’, waarbij de mirre werkzaam is op het stofwisselingsgebied, dat samen hangt met de wil. Hiermee komt de wijsheid van de wetten van de dood, leven na de dood en onsterfelijkheid in beeld.
Goud staat voor de ‘bron van licht’, het symboliseert de zon en het harte gebied van de mens dat door de zon verlicht wordt en daarmee de wijsheid van de geesteswereld kan vinden.
Wierook staat voor de ‘beschermer van God’ (God kun je ook vertalen als de bron van alle leven, de Lichtwereld), de geur die het verspreidt is de wijze waarop mensen op zielsniveau met elkaar verbinden. Het vertegenwoordigt de gevoelsovergave om te komen tot paradijselijke werelden. Een geschenk waardoor ons IK- bewustzijn de aansluiting vindt bij de Lichtwereld!
Nu ik dit zo uitschrijf komt bij mij binnen hoe waardevol dit feest is in deze tijd. Zijn wij niet allen op zoek naar de Lichtwereld, het goddelijk, het paradijs? Ongeacht je achtergrond, of je wereldbeeld? Of je wel of niet iets vindt van de tijd waar we in leven. Allemaal zoeken we de verbinding, het vertrouwen, de warmte en het Licht. Ik hoop dat ik je vandaag daar een stukje van kan schenken.

Om deze dag te vieren wordt er via oude gebruiken een taart gebakken waarin een boon wordt verstopt (of 3). Wie het stuk taart met de boon vindt, die mag de ganse dag de koning (of koningin) zijn.
Laat ieder vandaag een boon in zijn taart vinden en zichzelf als koning te rijk voelen. Want uiteindelijk zijn we allemaal mensen op zoek naar Liefde in onszelf en de wijsheid om dit met elkaar te delen in harmonie.

Liefs, Katja