Toch wel een bijzonder dag vandaag! Mijn 40e verjaardag vier ik met de sleutel van ons nieuwe huis!
5 jaar geleden was ik in Dornach met mijn studie genoten om de opleiding tot klassiek homeopaat af te sluiten. Ik dacht niet dat die verjaardag nog overtroffen kon worden! Toch blijkt nu 5 jaar verder, dat mijn praktijk zo’n prachtige groei heeft doorgemaakt, dat het tijd wordt om te verhuizen. Van mijn zolderkamer, dwars door ons huis heen, is het nu tijd voor een aparte ruimte naast het huis. Vanaf 13 april 2018 is dat werkelijkheid!
Alle patiënten en cursisten hebben dit mogelijk gemaakt en ik ben jullie allen zeer dankbaar!
Dinsdag 17 april is de afsluiting van de cursus “homeopathie inzetten bij EHBO” en deze groep heeft de primeur! Ze waren de laatste op de oude locatie en worden de eerste op nieuwe locatie. Leuk!
Het afgelopen jaar is de praktijk enorm gegroeid en geprofessionaliseerd; er is een logo, een geweldig nieuwe website en nu ook nog een eigen ruimte.
Ik ontmoet jullie allen graag op mijn nieuwe stekkie!