Februari is gestart. Morgen is het Maria Lichtmis en zijn we alweer 40 dagen na Kerst. De donkere periode sluiten we af. De dagen lengen en we mogen ons Licht weer naar buiten laten schijnen.
In deze tijd heeft dat een bijzondere betekenis. Onzekerheid bekruipt ons allemaal. Het gevoel dat er veranderingen zijn…. maar welke?
In mijn geval heb ik een keuze gemaakt. Ik wil me richten op positiviteit. Waar word ik blij van?
En aangezien gedachten, krachten zijn, hebben de afgelopen weken allerlei nieuwe dingen zich voorgedaan.
Zo is er een cursus ontstaan als vervolg op de EHBO, zwangerschap, bevalling, post partum. Vooral gericht op mensen die kennis hebben van dit proces en daarin werken, maar graag meer kennis van de homeopathie willen hebben om dit tijdens het proces in te zetten. De eerste cursus wordt gevolgd door een Doula, een kraamverzorgster en baby massage praktijkhoudster. Leuk uiteenlopende achtergrond, waardoor we elkaar kunnen complementeren.
Daarnaast zit in het vat een vervolg module op de EHBO cursus gericht op dieren. De verwachting is dat we deze voorzomer daarmee van start gaan. Leuke verdieping voor mijzelf, waarbij ik word ondersteund door Lisette.
Naast dit alles heb ik nog steeds een volle praktijk met uiteenlopende vragen tijdens de consulten. Hierbij zie ik steeds meer de vraag naar boven komen; wie ben ik, wat wil ik en waar word ik blij van?
Leuk om dit proces samen met mensen een stukje mee te mogen lopen.
Omdat we juist nu in een maatschappij leven met veel veranderingen en veel spanning, heb ik mijzelf steeds meer verdiept in de achtergronden. Dat heeft ertoe geleidt dat ik een nieuw kopje heb op mijn site: nieuws.
Hierbij wil ik steeds links plaatsen wat ik als prettige informatie heb ervaren. Via deze weg hoop ik jullie te voorzien van informatie. Dit ter compensatie van Facebook. Morgen ga ik mijn account afsluiten van facebook.
Daarnaast is mijn streven ook mijn nieuwsbrief ritmisch te gaan versturen. Nu is dat op en af, wanneer ik er tijd voor maak. Maar ik pas dit in mijn werkweek in en hoop jullie op die manier te voorzien van de informatie die van toepassing is.
Schrijf je via deze pagina in op de nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte.
Morgen de dag om te vieren dat het Licht naar buiten treedt. Eet pannenkoeken en vier het zonlicht!