Jaarfeesten

Tijdens de interactieve lezing geef ik achtergrond vanuit het gedachtegoed van Rudolf Steiner over het specifieke jaarfeest.

 Jaarfeesten;
Losse lezingen, je kunt per jaarfeest deelnemen!


In deze tijden gaan we vaak aan de jaarfeesten voorbij. Eigenlijk is het niet echt duidelijk waarom het feest wordt gevierd. Dus we doen mee met de menigte en eigenlijk voelt dat ook niet goed. Of we bannen het feest zelfs uit.
Ieder feest heeft een reden dat het gevierd wordt. Vanuit de geschiedenis om een ritme in het jaar te hebben, maar ook voor de toekomst als we bewust naar een eigen ritme zoeken.

Vanuit deze bewustwording neem ik je graag mee in het ritme van de jaarfeesten. Tijdens de interactieve lezing geef ik achtergrond vanuit het gedachtegoed van Rudolf Steiner over het specifieke jaarfeest. Wat is het doel van dit feest? Hoe kan ik zelf uiting geven aan dit feest? Hoe past het feest in deze tijd en welk bewustzijn mogen we hierbij aanspreken? Welke ontwikkeling heeft de gehele mensheid? Hoe passen we dat anno 2021 toe

De tijd waar we in leven vraagt ook verdieping in onszelf. De feesten geven een mogelijkheid om specifiek bij onszelf te ervaren welk stuk nog verder ontwikkeld mag worden.

Indeling lezingen / workshop:

Pasen

Sint Jan

Michaël

Sint Maarten en Sint Nicolaas

Advent

Heilige Nachten

Kerst

 

 

 

Investering per lezing / workshop:
€ 25,- 
inclusief koffie, thee, versnapering en achtergrond informatie.

Locatie:
Couperuslaan 8, Roosendaal

Mochten er vragen zijn, neem contact met mij op.

Jaarfeesten

In 6 bijeenkomsten waaraan je los kunt deelnemen gaan we terug naar de basis van de jaarfeesten. We gaan ook kijken waar deze nu weer een plek in ons leven kunnen vinden.

Aanmeldformulier lezingen / workshop

Aanmelding voor

Privacyverklaring

Bekijk hier de privacyverklaring van Kracht in Gezondheid