Advent

Deze lezing gaat over de 4 advent weken, die starten 4 zondagen voor 24 december. Je krijgt uitleg over deze weken: Waar staan ze voor en hoe kun je hier zelf invulling aan geven.
Daarna gaan we aan de slag met de adventskrans. Je maakt een eigen krans van allerlei groensoorten, een lint in de blauwe omhullende kleur van het kerstfeest en je krijgt 4 kaars stekers. Dit is echt een actieve workshop, waar je met een mooi resultaat naar huis gaat, zowel iets tastbaars als iets geestelijks.

Dit jaar komt Monique van “de kruidenvlinder” ons ondersteunen en geeft aan welke spiegel de adventkrans ons voorhoudt. Het groen wat we kiezen voor onze krans heeft altijd een innerlijke betekenis. Monique geeft uitleg over de weg die je nog mag bewandelen. Hoe mooi van toepassing in dit them!

De natuur is volledig in rust. De natuurwezens keren met Advent helemaal naar het binnen van de aarde. Hier wachten ze tot Maria Lichtmis om weer naar boven te komen en hun werk te hervatten. In de ze tijd van het bewustzijn van de mens die als bemiddelaar tussen hemel en aarde fungeert, is deze tijd prachtig om naar jezelf te kijken. Wat mag ik meenemen naar mijn diepste binnenste, zodat het kan transformeren wanneer het straks weer omhoog komt als de dagen weer lengen.

Investering per lezing / workshop:
€ 40,-
inclusief koffie, thee, versnapering, krans, stekers, lint en achtergrond informatie.
(€10 korting waneer je zelf krans, stekers en lint meebrengt)

Locatie:
Couperuslaan 8, Roosendaal

Mochten er vragen zijn, neem contact met mij op.

Advent 2024

Vrijdag avond
29 november
Aanvang 19.30 uur
Afronding: 22.00 uur
Locatie: Couperuslaan 8, Roosendaal

Aanmeldformulier lezingen / workshop

Aanmelding voor

Privacyverklaring

Bekijk hier de privacyverklaring van Kracht in Gezondheid