Het nieuwe jaar is een feit! We zijn allemaal weer in volle gang op weg naar het volgende rustpunt.
Wat een bijzonder jaar was 2018! Een nieuwe website, zeer professioneel en goed vindbaar inmiddels op google.
De start bij Fytaal, waar ik om de week op woensdag ochtend ben begonnen en inmiddels om de week op vrijdag aanwezig ben. Vervolgens natuurlijk de verhuizing, waardoor mijn praktijkruimte ook professioneel is geworden. Met eigen ingang en niet meer door mijn privé huis.
De erkenning vanuit het CAT en RBCZ voor de opleiding, waardoor ik sinds 2019 door alle grote zorgverzekeraars vergoedt wordt.
En als laatste een nieuwe cursus gegeven die voor mij zo veel nieuwe inzichten gaf, dat ik er nog blij van word als ik eraan terugdenk.

En dan het nieuwe jaar:
De cursus “Homeopathie inzetten bij EHBO” staat gepland. De eerste ronde is al vol, maar ik heb er dit jaar nog 2 klaarstaan. Op woensdagavond en nieuw dit jaar; ook op woensdag ochtend!
De cursus biografie is wederom uitgezet van september tot en met december. We hebben maar 1 voorlichtingsavond dit jaar, op 4 september. Maar mocht je nu al weten dat je deze cursus wilt doen, schrijf je dan gelijk in, dan ben je verzekerd van een plaats.
Na de evaluatie van de cursus jaarfeesten heb ik deze op mijn site aangepast.
Deze cursus is echt een verdieping op de informatie die in de biografie en de EHBO behandeld wordt. De cursus is volledig antroposofisch en vraagt ook wel een beetje voorkennis, zoals de 4 wezensdelen van de mens: Fysiek, Ether, Astraal en IK organisatie.
Mocht je daar al mee bekend zijn, dan is het een enorme verrijking om deze cursus te volgen. Je krijgt inzicht in de jaarfeesten die we (wel en niet) vieren. Je krijgt inzicht in de ontwikkeling van de gehele aarde en in de bewustwording van de mens.
Mega aanrader dus!

Dat maakt mijn jaar bijna compleet. Ik ga daarnaast nog “even” een cursus tussendoor doen. En wat voor cursus!
Ik start in april de opleiding meridiaan-kleuren therapie. De combinatie tussen westerse geneeswijze, oosterse geneeswijze en de antroposfie. Voor mij de perfecte aanvulling op mijn stuk als fysiotherapeut, homeopaat en antroposoof. De duur is 2 jaar, waarbij het om 7 weekenden in totaal gaat. Goed te combineren met alle andere activiteiten.

Het wordt een jaar vol nieuwe uitdagingen en inzichten. Heerlijk!
Ik zie jullie graag terug in mijn praktijk of bij een cursus en ik wens jullie wederom een inspiratievol jaar toe!

Liefs, Katja