Lieve mensen,

Sinds ik CAT level 5 ben, worden mijn facturen ook door VGZ vergoedt. Dat is natuurlijk zeer positief nieuws voor mijn patiënten. En voor eventuele patiënten die tot op heden nog geen gebruik konden maken van klassieke homeopathie door de kosten. Het wordt vergoedt! Ook bestaande klanten die al nota’s van mij gehad hebben, kunnen mij een mail sturen voor aanpassing van hun oude nota (alleen van 2018) om de correcte nota te ontvangen en in te dienen.
Het is namelijk zo dat VGZ nogal wat eisen heeft voor de informatie op de factuur. Inmiddels heb ik alle info juist en is ook VGZ tevreden. Mochten de kosten je tot nu toe weerhouden hebben, dan hoop ik dat je alsnog contact met mij opneemt. Wellicht kunnen we een regeling treffen.

Ook ik heb inmiddels alles gereed volgens de AVG wet. Dankzij Studio Irma staat op mijn site nu een privacy verklaring, waarin ik vermeld waar mijn praktijk voor staat en aan welke rechten en plichten ik me houd. Tijdens de consulten zal ik vragen of je een akkoord wilt tekenen waarin geschreven is hoe ik met je gegevens omga en welke gegevens ik nodig heb voor mijn facturen. Je kunt zelf declareren bij de zorgverzekeraar. Dat gaat buiten mij om. Jij betaalt mij en de zorgverzekeraar betaalt jou het bedrag (of een deel ervan) terug.
Hopelijk tot ziens in mijn praktijk.