Woensdag avond 20 juni is de informatie avond voor de biografiecursus die Marga Brusselers van Heel-fijn en ik samen geven.
Vol verwachting kijk ik altijd uit naar deze avond en nog meer naar de start van de cursus. Tijdens de informatie avond gaan we in op het ritme dat het leven brengt. Waarbij we tot de conclusie komen dat toeval niet bestaat. Maar hoe zit het dan wel, met dat toeval? Waarom overkomt je soms juist iets heel leuks of omgedraaid: waarom juist die heftige momenten die je leven voor altijd veranderen.
We proberen tijdens de informatie avond je een idee te geven van de redenen dat jouw leven gaat zoals het gaat. Dat jij een pad bewandeld dat via allerlei wegen op bepaalde punten uitkomt. We hopen je een klein beetje inzicht te geven in je eigen proces. Want wij ervaren dat inzicht in je eigen keuzes en processen heel veel opluchting geeft. Als je af en toe een antwoord kan geven op de vraag; waarom? Dan ervaren wij dat als rust. Soms ook zelfs als steun. Maar vooral als inzicht. Met als hoop dat je de volgende keer dat je in een situatie verzeild raakt, daadwerkelijk jezelf herkent en een andere weg kan bewandelen. Of juist dezelfde omdat je blij bent met het resultaat.

Ben je op zoek naar antwoorden over jezelf? Wil je weten waarom je op bepaalde momenten in je leven een keuze hebt gemaakt? Of wil je juist weten waarom bepaalde dingen juist jou overkomen? Kom dan luisteren en ervaren op 20 juni. Wie weet krijg je een antwoord. Of wellicht nog meer vragen over de rode draad in jouw leven. We starten om 20.00 uur. Locatie: Buitenberg 28, Roosendaal.