Dit boek ik kreeg ik als tip van een klant. Verrast begon ik aan het verhaal en was direct gegrepen. Het is wel met Amerikaanse stijl geschreven, dus de superlatief ligt er dik bovenop….. maar wanneer je daar doorheen kijkt, ervaar ik een enorm inspirerend boek.
Korte samenvatting: een vrouw komt bij de dokter, blijkt een tumor zo groot als een basketbal in haar buik te hebben. Arts wil opereren, zij vraagt een maand uitstel om de tumor zelf op te lossen.
Ze gaat aan de slag en een maand later is de tumor weg. Te mooi om waar te zijn, dacht ik. Nu blijkt dat deze vrouw al bekend is in het alternatieve circuit. Ze heeft haar eigen praktijk en geeft al diverse bijeenkomsten om jezelf te helen. Ze ontdekt dat ze bij haarzelf een stuk gemist heeft en daardoor besluit alles op alles in te zetten en haar blinde vlek te vinden omtrent haar tumor.
Ze omschrijft haar reis langs diverse mensen die haar allen helpen om dichter bij haar emoties en trauma’s te komen. Zo komt ze bij kinderstukken en heelt alles. Ze ontdekt hoe makkelijk dit gaat als je de juiste handleiding hebt.
Daar ligt haar volgende doel: Ze wil delen. Wat zij kan, kan een ander ook, is haar motto. En daar hou ik van! Ze legt in het boek uit hoe je van je emotionele trauma’s kunt helen en hoe je van je fysieke trauma’s kunt helen. Gewoon zelf doen! Heerlijk!
Mega aanrader dus!