Zo vlak voor de zomervakantie is er altijd veel vraag naar natuurlijke middelen bij huis, tuin en keuken problemen die vooral op reis voorkomen. De cursus homeopathie inzetten bij EHBO is daar perfect voor. In 5 avonden heb je geleerd hoe je het hele gezin kan behoeden voor alle vakantie perikelen. Sterker nog, je bent favoriet op de camping, in het hotel of op de all-inclusive.
Twijfel dus niet langer en geef je snel op voor deze cursus. De volgende wordt pas weer begin 2019 gegeven.

Tijdens deze cursus neem ik je mee in de wereld van homeopathie. Bespreek ik ieder middel apart en krijg je verschillende casuïstieken om je kennis direct te testen. Bij iedere acute situatie heb je straks zelf beschikking over homeopatische middelen. Heerlijk, want dan hoef je dus om middernacht met diarree niet naar een HA post te gaan. Je kan een kind met 40 graden koorts dus ook een middel kan geven midden in de nacht. Of bij  een plotseling opkomende blaasontsteking direct een middel kan inzetten. Bij examenvrees een middel innemen, waarbij je kalm wordt en toch helder blijft. In een rouwproces rust ervaren.
Bovenstaande situaties zijn voor iedereen wel meer of minder bekend. Je kunt nu zelf aan de slag met homeopathie. In 5 avonden geef ik uitleg over de werking van homeopathie. Daarnaast bespreken we alle 38 middelen. Zodat je precies weet welk middel je kunt gebruiken voor welke klacht. Voor sommige klachten ( zoals hoest ) zijn meerdere middelen van toepassing. Ik leer je hoe je kunt uitzoeken welk middel je van toepassing is. Deze cursus vraagt per week nog wat leestijd thuis over de middelen die we gaan bespreken. Maar de voorgaande cursisten hebben dit als leuk en interessant ervaren en niet als een opgave.

Ben je geïnteresseerd, maar wil je eerst nog meer weten voordat je jezelf opgeeft voor de cursus. Stuur me een bericht of bel me op.

Inschrijven via de website https://www.krachtingezondheid.nl/cursus-aanbod/ehbo-klassieke-homeopathie-cursus/