Het nieuwe jaar is van start gegaan. Waar 2020 een roerig jaar was, vermoed ik dat 2021 niet anders zal zijn. Het afgelopen jaar stond voor mij in het teken van alleen nog maar in mijn praktijk Kracht in Gezondheid. Ik heb genoten! Zo veel verschillende mensen mogen ontmoeten. Verschillende klachten, verschillende ervaringen en eigenlijk alleen maar positief!
Het cursus aanbod veranderde door de ontwikkelingen in de maatschappij. Eigenlijk heeft dat juist nog meer jeu gegeven aan mijn werk.
Vooral de laatste maanden van 2020 heb ik mezelf verdiept in de ontwikkelingen binnen de maatschappij en hoe dat invloed heeft op mijn werk als homeopaat. En ik kan niet anders zeggen dan dat ik razend enthousiast ben!
Met vallen en opstaan ga ik een andere tijd tegemoet. Mijn werk zal zich verder uitbreiden, maar de wijze van behandelen zal langzaamaan veranderen. De keuze om bewust met de natuur om te gaan, wordt steeds verder doorgevoerd. Mensen kijken naar voeding, kleding en ook steeds meer naar medicatie. We leven in een systeem dat helemaal anders mag. Waarin we een vrije keuze hebben en geen oordeel over de beste weg voor ieder individu.
En dat is een weg die ik zelf ook doorloop. Vooral dat geen oordeel……. dat vind ik een lastige hoor!
Maar je bent nooit te oud om te leren en al doende kom ik een heel eind.
Liefdevol met jezelf omgaan is de basis van iedere weg.

Mijn werk als homeopaat bestaat tot nu toe uit individuele consulten, cursussen die ik geef mbt EHBO, maar ook mbt bewustzijn van het ritme van het jaar en je eigen biografie.
De komende tijd gaan er steeds meer dingen in het wereldbeeld veranderen en zal daardoor een andere wijze van invulling met zich mee brengen. Leuk! Uitdagend!
Hoe zich dat zal vormen, blijft een vraag en zal de komende tijd steeds een beetje duidelijk worden.
Inmiddels herschrijf ik een deel van de cursus Homeopathie inzetten bij EHBO, omdat de kennis omtrent het bewustzijn uitgebreid mag worden. Daar word ik direct ook weer heel enthousiast van. (Kijk gerust op de site bij cursusaanbod of er een geschikt moment voor je bij zit om de cursus Homeopathie inzetten bij EHBO te volgen ).

Mocht je vragen hebben over het werk wat ik doen, bel of mail me gerust. Ik vind het leuk om te sparren en vooral ook leuk om te kijken wat ik, of iemand binnen mijn netwerk voor jou kan betekenen. We leven in een roerige tijd, waarin we elkaar mogen ondersteunen daar waar de vraag ligt. Liefdevol, omarmend en in verbinding met elkaar. Daar ligt voor mij de weg naar de toekomst!

Ik wens jullie een bewust, liefdevol en gevuld met warmte en Licht nieuw jaar!

Liefs, Katja