Het is helemaal rond! Menno en Ellen van La Roseraie, een prachtige B&B in de Morvan, hebben mij uitgenodigd om cursus te komen geven.
Dat betekent dat ik “homeopathie inzetten bij EHBO” in een prachtige vakantie omgeving ga doen!
Lijkt het je heerlijk om het nuttige met het aangename te combineren? Heb je nog geen plannen voor de vakantie en vraag je je af wat je in september kan doen? Het antwoord is makkelijk! Kom heerlijk naar de Morvan (nabij Dijon), genieten van de heerlijke kookkunsten van Ellen en de gastvrijheid van Menno. Tegelijk wordt je een wijs mens op het gebied van homeopathie. Want na deze cursus kun je in allerlei situaties jezelf en je omgeving helpen met homeopathische middelen. Hierbij kun je denken aan vakantie perikelen of griep, sportproblemen of een blaasontsteking. Er zijn legio situaties te bedenken waarbij je een natuurlijk middel kunt inzetten ipv een chemisch middel. Bedenk een acute situatie en er is een oplossing! Zelfs ook voor dieren van toepassing.
De cursus is zo opgezet dat je niet verplicht bent om overnachtingen bij La Roseraie te boeken. Ben je met de camper of caravan en hou je van kamperen, dan biedt de Morvan heel veel verschillende mogelijkheden.
Kijk voor alle info op: https://www.krachtingezondheid.nl/cursus-aanbod/homeopathie-inzetten-bij-ehbo-in-frankrijk/
Schrijf je snel in en dan zie ik je graag in Frankrijk!