Zoals jullie gezien hebben, ben ik afgelopen 2 maanden achter de schermen heel druk bezig geweest. De website is compleet vernieuwd. De cursus ‘homeopathie inzetten bij EHBO’ staat weer ingepland voor dit voorjaar én….. Kracht in Gezondheid gaat starten op een nieuwe locatie.

Vanaf woensdag 10 januari 2018 is de praktijk in de ‘even’ weken bij Fytaal – Roosendaal gelokaliseerd. Fytaal staat voor multidisciplinaire samenwerking en wil graag ook homeopathie in huis hebben. Wat een eer en een uitdaging. Van mijn zolderkamertje ‘3 hoog achter’ naar een bedrijf met meerdere disciplines. Een droom die uitkomt! Dus uiteraard ga ik dit doen. Dat betekent dat ik om de week op woensdag ochtend aanwezig ben. Ik start om 9.00 uur en ben er tot 12.00 uur. Nu is homeopathie toch nog niet zo bekend als ik zou willen. Daarom heb ik besloten om een informatie avond te geven over wat homeopathie nu eigenlijk is. Op woensdag avond 17 januari 2018 van 20.00 tot 21.00 uur ga ik bij Fytaal uitleg geven over ‘homeopathie”. Hoe werkt het? Welke klachten kun je aanpakken? Wat is nu eigenlijk het verschil met de homeopathische middelen die je bij de drogist koopt? Op al deze vragen en meer geef ik antwoord. Graag aanmelden voor deze avond per email, reactie op dit bericht of het evenement op Facebook.

Daarnaast start op woensdag 10 januari 2018 gratis inloop ochtend van 9.00 tot 12.00 uur. Dus als je vragen hebt, kom gewoon vrijblijvend even binnen lopen. Dan is er alle rust en ruimte om deze te beantwoorden. De andere woensdagen die ik aanwezig ben in de ‘even’ weken is er een gratis inloop uur van 9.00 tot 10.00. Tot ziens bij Fytaal!