Martijn Vis, rozenkweker

,

Prachtige video die zonder enige twijfel de relatie legt tussen het uitrollen van 5G en militaire basis met straling, versus uitbraken van Covid-19.
Gezond boeren verstand, noem ik dat. Aangezien ik zelf stralings vergiftiging heb ervaren in 2018, weet ik inmiddels hoe mega ziek je hiervan kunt zijn!

Vaardigheden

Gepubliceerd op

22 februari 2021

2 Reacties

 1. Goedemiddag, geen idee maar ik hoop hier goed te zitten, ik wil graag een compliment geven over het werk van Martijn Vis mbt het verband tussen C en 5G. Wat mijn vraag is, is of hij/jullie ook weten hoe deze klachten voorkomen of opgelost kunnen worden?! Weleens aan Jodium gedacht bijvoorbeeld? Ik weet hier zelf niet heel veel vanaf, ben mij aan het verdiepen en ik hoop eigenlijk dat we mensen kunnen vinden die hier wel veel van weten zodat we op grote schaal mensen kunnen helpen!

  Antwoord
  • Hoi Esther,
   Mooie vraag. Ik heb het bericht van Martijn Vis gedeeld, maar ken hem niet persoonlijk.
   Jodium is ook bij mij naar boven gekomen, maar dan als homeopatisch middel. Mijn gevoel zegt wel dat de straling waar hierover gesproken wordt, anders werkt dan de straling bij een kerncentrale. Maar zeker de moeite van het uitzoeken waard! Ik kan je daar alleen niet mee helpen, want ik ken geen mensen die daar al ingedoken zijn. Wellicht als we de vraag bij deze uitzetten, dat er vanuit verschillende richtingen antwoorden komen.

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.