In januari begin dit jaar heb ik met Jack Havermans gesproken over de mogelijkheden om homeopathie te koppelen aan zijn paramedisch centrum in Steenbergen. Uiteraard was ik direct gecharmeerd van dit aanbod, doch…. mijn verstand deed ook even mee en ik heb gevraagd of ik hier in maart op terug mocht komen. Zoals mijn trouwe lezers inmiddels weten, startte ik op dat moment met mijn praktijk op de locatie bij Fytaal in Roosendaal. 2 nieuwe plekken tegelijk, leek mij iets te veel van het goede. Dus als een wijs mens ( ook voor het eerst…. ) heb ik gewacht tot maart. Jack en ik hebben nogmaals met elkaar gesproken en besloten om mijn praktijk te koppelen aan zijn praktijk. Havermans Paramedisch Centrum is een praktijk met heel veel verschillende disciplines. Je kunt daar voor alles terecht. Dat maakt het ook zo interessant. Ook Jack is van mening dat de mens verschillende mogelijkheden heeft om te genezen. Niet standaard het protocol volgen, maar ook buiten het boekje kijken naar wat iemand specifiek nodig heeft. Daar ontmoeten wij elkaar direct!
Omdat ik in april ook nog eens zelf ging verhuizen is de samenwerking op een laag pitje gestart. Wel hebben we met alle disciplines die aangesloten zijn bij dit mooie centrum een bijeenkomst gehad in mei. Hierin had ieder de ruimte om 10 minuten over zijn bedrijf te vertellen. Heel leuk en heel leerzaam.
Inmiddels is bij mij de rust enigzins wedergekeerd. Is mijn huis op orde ( ondanks de constante verbouwing ). Zijn mijn folders gedrukt en kan ik ook daadwerkelijk reclame maken in Steenbergen.
Mocht je dus uit de regio van Steenbergen komen en graag met mij een afspraak willen maken, dan kan dat. Ik bespreek met jou wat een geschikte dag en tijd is en ik kom naar de locatie van fysiotherapie havermans. Ideaal toch?!
Wil je een kijkje nemen naar alle mogelijkheden die deze praktijk biedt?
https://www.havermansparamedischcentrum.nl/